ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Ο κάθε επισκέπτης με την είσοδό του στην ιστοσελίδα www.zografies.gr αυτομάτως αποδέχεται τους παρακάτω όρους:

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ

Το περιεχόμενο που έχει αναρτηθεί στο www.zografies.gr από συνεισφορά άλλων δημιουργών αποτελεί δικιά τους πνευματική ιδιοκτησία. Για το εν λόγω υλικό οι όροι χρήσης ορίζονται από κάθε δημιουργό ξεχωριστά και θα πρέπει ο χρήστης να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους ή να ανατρέξει στους προσωπικούς τους συνδέσμους. Με την αποστολή του υλικού του στο info@zografies.gr ο δημιουργός επιτρέπει στο zografies.gr να το διαθέτει δωρεάν στους χρήστες του.

Με την αποστολή υλικού στη σελίδα μας, ο κάθε δημιουργός πιστοποιεί ότι το υλικό είναι 100% φτιαγμένο από τον ίδιο, ή ότι περιλαμβάνει υλικά πνευματικής ιδιοκτησίας / εμπορικά σήματα τρίτου για τα οποία έχει πάρει άδεια χρήσης ή έχει δηλώσει ότι θα τα χρησιμοποιήσει. Γι’ αυτό θα πρέπει, πριν μας στείλει υλικό, να κάνει προσεκτικό έλεγχο για πιθανή παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή χρήσης εμπορικών σημάτων. Το zografies.gr δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για τυχόν θέματα πνευματικών δικαιωμάτων που μπορεί να προκύψουν.

Για τις συναλλαγές/δωρεές από χρήστες προς δημιουργούς μέσω Paypal donation το zografies.gr δεν φέρει καμία ευθύνη. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος θα πρέπει να επικοινωνήσουν ο δημιουργός με τον δωρητή.

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ZOGRAFIES.GR

Το περιεχόμενο που έχει δημιουργήσει το zografies.gr και που έχει αναρτήσει στο www.zografies.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της ιστοσελίδας.

Το περιεχόμενο δεν μπορεί να αποτελέσει συνολικά ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, διαπραγμάτευσης, τροποποίησης, μετάδοσης ή/και διανομής με κάθε τρόπο.

Όλα τα εκτυπώσιμα φύλλα εργασίας της σελίδας zografies.gr απαγορεύεται να μεταπουληθούν. Το δωρεάν υλικό διατίθεται για μη εμπορική χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη σχολική τάξη ή στο σπίτι. Κάθε σελίδα που τυπώνεται θα θέλαμε, όπου είναι δυνατόν, να διατηρεί επάνω την υπογραφή zografies.gr. Eπιτρέπεται η αναπαραγωγή του έργου, αλλά απαγορεύεται η δημιουργία οποιουδήποτε είδους παραγώγου. Επιτρέπεται σε άλλους διαδικτυακούς τόπους μόνο η αποσπασματική αναδημοσίευση του υλικού/αρχείου (ένα ή δύο αρχεία), με την προϋπόθεση να συνοδεύονται και από τους σχετικούς υπερσυνδέσμους που ανακατευθύνουν στο www.zografies.gr.


Δεν επιτρέπεται να κατεβάσετε υλικό και να το ανεβάσετε εκ νέου σε ηλεκτρονική τάξη. Αντ’ αυτού μπορείτε πολύ απλά να στέλνετε το URL της κάθε εργασίας στους μαθητές ή τους συνεργάτες σας.

Για οποιαδήποτε λάθη, παραλείψεις ή για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν προκύψουν από τη χρήση κάθε είδους περιεχομένου που αναρτάται ή γίνεται διαθέσιμο με κάθε τρόπο από τους άλλους χρήστες/μέλη/αναγνώστες δεν ευθύνεται το www.zografies.gr

Εάν θέλετε να συνεχίσουμε να φτιάχνουμε δωρεάν υλικό, παρακαλούμε σεβαστείτε τους παραπάνω όρους.

​Η ομάδα του zografies.gr

Βοηθήστε εμάς και τους υπόλοιπους δημιουργούς να φτιάχνουμε και να δίνουμε ΔΩΡΕΑΝ χρήσιμα και όμορφα φύλλα εργασίας

Βοηθήστε μας να κρατήσουμε το zografies.gr καθαρό, χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις.

Πώς;

Εάν σας αρέσει η σελίδα μας, προτείνετέ την σε συναδέλφους και φίλους.

Κάντε δωρεά στους δημιουργούς των οποίων τη δουλειά εκτιμάτε και σας έχει βοηθήσει.